TÜRKİYE'YE GELEN KORELİ ÜNLÜLER PART 2 (2014-2020)


2014-2020 Yılları arasında Türkiye'ye gelmiş Koreli ünlüler listelenmiştir. Part 1'in devamı...


1. Song Seong Heon (2014)

Oyuncu Seong Heon, Katalog çekimi için İstanbul'a gelmişti ve Kapadokya'yı da es geçmeyerek bir tanıtım filmi çekti.😁


2. Song Jae Rim ve Kim So Eun (2014)

Kore Programı olan 'We Got Married' de çift olan Jae Rim ve So Eun, balayını geçirmeye Türkiye'ye geldi. Bir program sayesinde daha ülkemizi tanıtmış olduk.😋


3. Led Apple (2014)

Türkiye- Kore Dostluk Derneği'nin katkısıyla 'Garaj İstanbul'da gerçekleşen konserde Led Apple grubu yer aldı.


4. Son Yeo Jin (2014)

Oyuncu Son Yeo Jin 'Travaller' katalog çekimleri için ülkemizde bulundu. Ünlü oyuncu şehrin başka yerlerini de gezerek fotoğraflar çekindi.
Otelde bir fanının isteği üzerine kağıda Türkçe ve Korece olarak 'Türkiye'yi ve Türkleri çok seviyorum.' yazarak fotoğrafını çektirmişti. Biz de seni seviyoruz Son Yeo Jin.💖


5.Jung Eum Hwang (2015)


'Kill Me Heal Me' dizisinin ardından 'The Singles'  katalog çekimleri için Türkiye'ye geldi. Çekimler Ortaköy ve Kapalı Çarşı'da gerçekleşti. Ünlü oyuncu Türkiye'de olduğunu instagram hesabından fotoğraf paylaşarak duyurmuştu.


6. Taecyeon (2015)

2pm üyesi Taecyeon tatil amaçlı ülkemize geldi. Twitter'da attığı fotoğraflarla nerede olduğu anlaşılınca muhtemelen onu bulmaya çalışan çılgın fanlar bile olmuştur.😅 Sonrasında 'Israrla sizden takip etmemenizi ve ailemin fotoğraflarını çekmemenizi istedim. Biraz gizlilik istiyorum lütfen' paylaşımında bulundu. Muhtemelen sıradan bir insan gibi ailesiyle güzel bir tatil geçirmek istemişti. Buna rağmen yine de bazı fanlarıyla fotoğraf çekilmeyi kabul etmiş.


7. Han Ye Seul (2016)

Tatil için Türkiye'yi tercih eden Han Ye Seul İstanbul'da birçok fotoğraf paylaştı. Tatilinin son günüde ise 'I love İstanbul' yazılı tişörtlüyle fotoğrafını atarak bizlere veda etmeyi unutmadı.💖


8. CN Blue (2017)

Türkiye'de düzenlenen 'ABU Şarkı Festivali' için gelen Rock grubu CN Blue, havaalanında birçok hayranı tarafından karşılandı. Performansları 'Trt müzik' kanalında canlı olarak yayınlanmıştı. 
Bu kadar büyük bir hayran kitlesi olması onları da şaşırtmıştır diye düşünüyorum.😁


9.Newkidd (2018)

'K-pop Dünya Festivali' kapsamında Türkiye'ye gelen Newkidd ilk yurt dışı konserini burada tamamladı. 'Newkidd Amigos' programlarında Türkiye gezilerini görebilirsiniz.😁


10. Kim Soya ve Heedo (2018) 

Kim Soya Color Project albümünün 3. şarkısı olan Y-shirt klibi için Türkiye'yi tercih etti. B.I.G grubu üyesi olan Heedo'nun da eşlik ettiği şarkı Türkiye'de çekilmiş ilk Kore klibi.💖 Eğer izlemediyseniz kesinlikle bakmanızı öneriyorum.


11. Lee Hong Ki (2018)

Daha önce grubuyla Türkiye'ye gelmiş olan FT Island üyesi Lee Hong Ki, Yoon Do Hyun ve Ha Hyun Woo ile yeni bir reality show için bir araya geldiler. Şarkı söyleyerek internete yükledikleri videolardan kazandıkları parayla Türkiye'de birçok şehri gezdiler. 

Antalya'da Kaleiçi'ne bile geldiler orada yaşadığım halde, Antalya'da olmadığım bir döneme geldi bendeki de böyle bir şans.😅


12. Wihi (2019)

Kore'de çok tanınan bir grup olmasalar da Türkiye'nin 9 şehrinde konser verdiler. ( İstanbul, Bursa, Adana, İzmir, Samsun, Trabzon, Çanakkale, Ankara ve Antalya)
Burada bulundukları süre boyunca bizden biri gibi olan Wihi Edis konserine katılarak Edis'le de tanıştı.
'Golden Time 'adlı şarkılarının klibini İstanbul sokaklarında çektiler.


13. Seolhyun (2018)

Bu katalog çekimleri olmasa ne yapacağız? AOA grubu üyesi Seolhyun, Allure katalog çekimleri için Türkiye'ye geldi. İnstagram'da İstanbul'da olduğunu duyurarak güzel fotoğraflar paylaşmayı ihmal etmedi.


14. Dongkiz (2019)

Ankara'da düzenlenen K-pop festivalinde Dongkiz grubu konser verdi. Grup üyelerinin açıklamasına göre, ilk defa Türkiye'ye gelmelerine rağmen Türk halkının kendilerini çok sıcak karşıladığını belirttiler. 'Dongkiz On Air' programının 8. bölümünde üyelerin Türkiye gezisini izleyebilirsiniz. Ayrıca kendileri Youtuber Selçuk Hoş'un kanalına da katıldılar.


15. High Tension (2020)
   
Diğer Koreli gruplara göre daha farklı bir müzik tarzı olan High Tension, İstanbul, İzmir ve Ankara'da konser verdi. 

Yorumlar